Değerli Eczacılarımız,

13 Eylül-15 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘‘BEKVitrin Online Satış Etkinliği’’ birçok avantajı, sürpriz hediyeleri ve tatil fırsatını birlikte sunuyor!

Bursa Eczacılar Kooperatifi tarafından dijital ortamda düzenlenen ve yılın son satış kampanyası olan BEKVitrin Online Satış Etkinliği, ilaç ve ilaç dışı ürün kategorisinde birçok seçkin firmanın binlerce ürünü arasından alışveriş yaparak puan kazandırıyor. Kazanılan puanlar ile çok çeşitli hediyeler arasından seçim yapılabiliyor. Sürpriz hediyeler ve hediye çeklerinin yanı sıra Limak Cyprus Deluxe Hotel’de 3 gece, 4 gün 5 yıldızlı tatil fırsatından yararlanabilecek olan meslektaşlarımız, yapılacak çekilişlerle araba ve birçok elektronik hediye de kazanma şansı elde edecek.

Hem alışverişlerle, hem de çekilişlerle kazandıran BEKVitrin Online Satış Etkinliği kapsamında yer alan firma ve ürün listesine https://esube.bek.org.tr/ e-ticaret sayfasından ulaşabilirsiniz.