08.07.2019 tarihinde Ankara’da gerçekleşen Reçete Tevzi Sistemi Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı’na katılım sağlandı.

09.07.2019 tarihinde yönetim kurulu olarak Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı ziyaretinde bulunuldu. Reçetelerle ilgiliyaşanan sorunlargörüşülerek, fikir alışverişinde bulunuldu.

18-19-20 Temmuz tarihlerinde 41.Dönem 3.Bölgelerarası Toplantısı Samsun Eczacı Odası ev sahipliği ile gerçekleştirildi.Oda Başkanımız Ecz.S.Cahit CEYLAN'ın Samsun'da gerçekleştirilen Türk Eczacıları Birliği 41.Dönem 3.Bölgeler arası toplantısında yaptığı konuşma web sitemizde yayındadır.

Yönetim Kurulumuz, Bursa Eczacılar Kooperatifi Kütahya Şubesi’ni yeni hizmet binasında ziyarette bulundu. BEK Kütahya Şube Müdürü Fevzi KESKİN Yönetim Kurulu Üyelerimize depo açılışında verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ederken, Oda Başkan'ımız Ecz. S.Cahit CEYLAN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz kooperatifçiliğin önemini, İlimiz dahilinde kooperatifin başarılı bir çizgi yakalamasından duydukları sevinci dile getirdiler. Kendilerine kesilen hatıra faturalarını teslim aldılar.

Uz. Ecz. Hülya KAYHAN' nın anlatımıyla Aromaterapi Eğitimi 27-28 Temmuz 2019 tarihinde Eczacı Odası Eğitim Salonu' nunda eczacı ve doktorlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu

Bu ay neler yaptık? 2019 Yılı Temmuz Ayı Faaliyet Raporu