35.BÖLGE KÜTAHYA ECZACI ODASI

Bu Ay Neler Yaptık? 2019 Mart Ayı Faaliyet Raporu

2-3 Mart 2019 Tarihlerinde uzun zamandır beklenen, odamızın tüm Türkiye’de gündem olan projesi “Yeniden Majistral Kütahya Günleri” Eczacı Eğitimleri gerçekleştirildi.  Bir panel havasında geçen, açılışına Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri  Ecz. Arman ÜNEY’in yanı sıra Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ziya ÖRMECİ, Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Halit Hezkıl USLU, Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. Kadir Serkan TEKİN, Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü ŞENER, Kütahya İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. İsmail ZEHİR, Kütahya SBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Orhan ÖZATİK, Özel Kütahya Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hilmi KOPUTAN’ın katıldığı eğitimin ilk gününde eczacılarımız teorik eğitimde majistral ilaçla ilgili unutulmakta olan noktaları hatırlarken, eğitimin ikinci gününde oda binasında oluşturulan uygulama laboratuvarında önlüklerini giyip ellerine havan aldılar ve hoca gözetiminde ilaç hazırlamanın heyecanını yaşadılar.

16 Mart 2019 tarihinde de eğitimimizin 2. Ayağı olan Hekimlere Yönelik Eğitim gerçekleştirildi. İlimiz eczacıları ve çok sayıda hekimin katıldığı eğitim hem ilimizde majistral reçetelerinin hatırlanmasına hem de hekim-eczacı ilişkilerinin sıcak tutulmasına hizmet etti.

7-8-9 Mart 2019 tarihlerinde ilimizde hizmet veren eczacı kooperatifi Bursa Ecza Koop.’un düzenlemiş olduğu BEK Vitrin etkinliklerine katılım sağlandı. Burada kooperatif yöneticileri ile görüş alış verişinde bulunuldu.

17 Mart 2019 tarihinde yine Bursa Ecza Koop.’un her yıl genel kurul öncesi düzenlemekte olduğu temsilciler toplantısına katılım sağlandı. Toplantıda kürsü alan oda başkanımız S. Cahit CEYLAN, kooperatifçiliğin öneminin son aylarda tüm eczacılarımızca daha net anlaşıldığını, kooperatiflere sahip çıkılması gerektiğini tekrar dile getirirken, ilimizde Bursa Ecza Koop’un depoculuk hizmeti vermekte olduğu binanın olumsuz koşullarını hatırlatarak yeni binanın hizmet kalitesini artıracağını, gerçekleşecek bina değişikliği nedeniyle ilimiz eczacıları adına memnuniyetini belirtti.

25 Mart 2019 tarihinde Türk Kızılayı Kütahya Şubesi iş birliği ile Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası odamız binasında gerçekleştirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu