35.BÖLGE KÜTAHYA ECZACI ODASI

Bu Ay Neler Yaptık? 2018 Kasım Ayı Faaliyet Raporu

Yönetim Kurulumuzca

1-3 Kasım tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen 14. Türkiye Eczacılık Kongresi’ne oda başkanımız Ecz. S.Cahit CEYLAN ve Yönetim Kurulu üyelerimizin yanı sıra odamız Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Duygu DEĞİRMEN KIRBOĞA ve Kongre Delegesi Ecz. Ahmet KULAT ile katılım sağlandı. Kongrede üyemiz Ecz. Duygu DEĞİRMEN KIRBOĞA “Obezite ile Mücadelede Eczacının Rolü” başlıklı sunumu gerçekleştirdi. Kendisini başarılı sunumu için tebrik ederiz. Bu kongrede hem resmi kurumların hem özel sektör temsilcilerinin hem de akademisyenlerin katılımlarıyla mesleğimizin durumu ve geleceği hakkında bir çok analiz yapıldı ve görüş alış verişlerinde bulunuldu. Yönetim Kurulumuz her platformda meslek için katkı sunma konusunda elinden geleni yapmaya devam edecektir.

Özel Kütahya Hastanesi ile anlaşma protokolü imzalanarak odamız üyesi eczacılara, eş ve çocuklarına muayene, görüntüleme ve tahlil ücretlerinde indirim sağlandı.

Eğitim Komisyonumuzca

Uzm. Ecz. Güzide Zehra DİŞLİ YAZAR tarafından verilen "Eczanede Satış Atölyesi" konulu eğitim 13.11.2018 Salı günü saat 10:30 ve 17:00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Önümüzdeki dönemler için eğitim planlamaları yapıldı.

SUT Komisyonumuzca

Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’nün hasta alt bezi geri ödeme kriterleri arasında yer alan idrar veya gaita inkontinansına neden olan primer tanı listesi ve bu tanılara ilişkin ICD kodları hakkındaki duyurusu ve ilgili liste sitemiz üzerinden yayınlandı.

Komisyonumuzun Göz İğneleri Kullanım İlkeleri başlıklı çalışması tamamlanarak sitemiz üzerinden yayınlandı.

Sıralı Dağıtım Komisyonumuzca

Merkez ilçe 3. Tur Mobil Hizmet Listesi hazırlanarak yayınlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımız sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası