NİSAN 2022

• 05.04.2022 tarihinde Yönetim Kurulu’muz Kütahya İl Göç İdaresi Müdür’ü Hüseyin DEMİR ’e ziyarette bulundular.
  • 06.04.2022 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen ‘’Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’na ’’ Yönetim Kurulu üyemiz Ecz.Ahmet ARMUT katılım sağladı.
  • 07.04.2022 tarihinde oda Genel Sekreter’imiz Ecz.Halil EĞMİR ‘’KVKK uyum süreci’’ ile ilgili düzenlenen TEB online toplantısına katılım sağladı.
  • 08.04.2022 tarihinde Oda Yönetim Kurulu’muz Simav da bulunan Eczacılarımızla birlikte iftar yemeğinde buluştular ve mesleğe yıllarını veren eczacılarımıza plaket takdiminde bulundular.
  • 14.04.2022 tarihinde Oda Yönetim Kurulu’muz Gediz de bulunan Eczacılarımızla birlikte iftar yemeğinde buluştular, yeni eczane açılışı yapan eczacılarımıza eczacılık yemini takdim ettiler ve mesleğe yıllarını veren eczacılarımıza plaket takdiminde bulundular.
  • 21.04.2022 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen ‘’Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı’na ’’ Oda Başkan’ımız Ecz.S.Cahit CEYLAN katılım sağladı.
  • 25.04.2022 tarihinde Oda Yönetim Kurulu’muz Kütahya ve Tavşanlı da bulunan Eczacılarımızla birlikte iftar yemeğinde buluştular, yeni eczane açılışı yapan eczacılarımıza eczacılık yemini takdim ettiler ve mesleğe yıllarını veren eczacılarımıza plaket takdiminde bulundular.
  • 29.04.2022 tarihinde Serbest Eczanelerimiz ve SGK arasında İlaç Temini Protokol yenilemesi yapıldı.