2020 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu

Uzaktan bağlantı yoluyla gerçekleştirilen TEB Başkanlar Danışma toplantısına oda başkanımız Ecz. S. Cahit CEYLAN tarafından katılım sağlandı .

12-13-14 Ağustos tarihlerinde düzenlenen TEB Yüksek Haysiyet Divanı toplantısına TEB Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Oda Delegemiz Ecz. Sibel ZORLU tarafından katılım sağlandı.

Her yıl 14 Mayıs Eczacılık Haftası etkinliklerimizin bir parçası olan meslekte 25. Yılını tamamlayan üyelerimize plaket takdimine bu yıl 40. Yıl ve 50. Yılını tamamlayan meslektaşlarımız da dahil edildi, plaketlerin eczane ziyareti ile birlikte takdimine başlandı.

28-29 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenen TEB 42. Dönem 1. Bölgeler Arası Toplantısı’na; Oda Başkanımız Ecz. S. Cahit CEYLAN, TEB Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Oda Delegemiz Ecz. Sibel ZORLU ve Oda Genel Sekreterimiz Ecz. Halil EĞMİR tarafından katılım sağlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarız.