2020 Temmuz Ayı Faaliyet Raporu

-2 Temmuz 2020 tarihinde TEB Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Oda Delegemiz Ecz. Sibel ZORLU tarafından, Türk Eczacıları Birliği Kooperatifler Komisyonu Toplantısı’na uzaktan bağlantı yoluyla katılım sağlandı.

-4 Temmuz 2020 tarihinde Eshişehir Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu toplantısına katılım sağlandı.

-7 Temmuz 2020 tarihinde Kütahya Valisi Sayın Ali ÇELİK’e makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

-9 Temmuz 2020 tarihinde 16 Haziran’da yapılan SUT Değişikliği ile ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar belirlenerek site üzerinden duyuruldu.

-Cezaevi Reçete Takip Sistemi (CETAS)’a geçiş süreci takip edilerek ilimizde cezaevi reçetelerini karşılayan meslektaşlarımız bilgilendirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarız.

35.Bölge Eczacı Odası