2020 Şubat Ayı Faaliyet Raporu

-19-20-21 Şubat tarihlerinde düzenlenen TEB Yüksek Haysiyet Divanı toplantısına TEB Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Oda Delegemiz Ecz. Sibel ZORLU tarafından katılım sağlandı.

21.02.2020 Cuma günü;

-TEB Başkanı Ecz.Erdoğan ÇOLAK ziyaret edildi. Kendisine ve ekibine görevinde başarılar dilenerek görüşlerimiz aktarıldı.

-Değerli Meslektaşımız TİTCK Başkan Yardımcısı Dr.Ecz.Harun KIZILAY ziyaret edildi ,görevinde başarılar dilendi.

-Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Taner ERCANLI ve Yönetim Kurulu ziyaret edilerek görevlerinde başarılar dilendi.

-29.02.2020 tarihinde Çanakkale Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu toplantısına, Oda Başkanımız Ecz. S. Cahit CEYLAN, TEB Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Oda Delegemiz Ecz. Sibel ZORLU ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Nurdan ALKAN GÖNEN tarafından katılım sağlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarız.

35.Bölge Eczacı Odası