-9.12.2019 tarihinde Yönetim Kurulu Toplantısı yapılarak, odamız eski Sayman’ı Ecz. Sibel ZORLU’ nun TEB Yüksek Haysiyet Divanı’nda aldığı görev nedeniyle odamız yönetim kurulu üyeliğinden ayrılması ile yeni görev dağılımı için karar verildi.

-11.12.2019 tarihindeKütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı odamıza ziyarette bulunup 2020 Protokolühakkında görüşme sağlandı. Tugay reçetelerindeki artış göz önüne alınarak, Tugay’a yeni bir eczacı odası personeli alınması kararlaştırıldı. Yapılan görüşmeler sonrasında Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Ocak-Haziran 2020 Protokolü hazırlandı ve isteyen eczanelerimiz protokolleri imzalayıp kuruma teslimatı sağlandı.

-Genel Kurulda alınan karar gereği ‘Danışman Eczacı’ olarak Ecz. Mert VARLIK 16.12.2019 Tarihinde göreve başladı.

-19.12.2019 tarihinde BEK İşbirliği İle 'Besin Takviyeleri Ve Reçete Endikasyonuna Göre Çapraz Satış' Eğitimi gerçekleştirildi.

-Emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası

Resimleri daha büyük görüntülemek için üzerine tıklayınız...