-02.10.2019 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda Yönetim Kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi.

-Türk Eczacılar Birliği ile Halkbankası arasında imzalanan protokol ile ilgili bilgi vermek üzere 02 Ekim 2019 tarihinde Halkbankası Kütahya Şubesi Müdürü Levent Kaya ve Hayrullah YILMAZ Odamızı ziyaret ettiler, kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

-Yönetim Kurulumuz 07 Ekim 2019 tarihinde SGK Eskişehir Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Dr.Ercan YEŞİLYURT ve Müdür Yardımcısı Ecz.Leyla ÜNAL' a ziyaret gerçekleştirildi.

Görüşmede genel gündem değerlendirildi, yeni dönemde de işbirliği içinde çalışılmasının önemi üzerinde duruldu.

Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ederiz.

-Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu Toplantısı 12 Ekim 2019 Cumartesi günü 32. Bölge Muğla Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlendi. Toplatının sonuç bildirgesi sitemiz üzerinden yayınlanmıştır.

-16 Ekim 2019 tarihinde yeni dönemde görev yapacak komisyonlar belirlenerek web sitemizde yayınlandı.

-23-25 Ekim 2019 tarihlerinde "Birinci Basamak Sağlık Hizmeti Sunumu: Eczacılıkta Geleceğe Doğru Hamle" teması ileUluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP) ve Türk Eczacıları Birliği (TEB)’in düzenlediği FIP-TEB Avrupa Bölge Konferansı Kongresine katılım sağlandı.

-Emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarız.

Bu Ay Neler Yaptık ? 2019 Ekim Ayı Faaliyet Raporu