35.Blge Kütahya Eczacı Odası

Bu ay neler yaptık? 2019 Yılı Mayıs Ayı Faaliyet Raporu

-02 Mayıs 2019 tarihinde 15. Bölge Isparta Eczacı odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen EGE ECZACI ODALARI DANIŞMA KURULU TOPLANTISI’na katılım sağlandı.

-Mobil Hizmet Merkez İlçe 2019 1. Tur Takvimi hazırlandı ve yayımlandı.

- 13 Mayıs 2019 tarihinde Ankara’da Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında devam etmekte olan protokol revizyonu görüşme sürecini değerlendirmek üzere, Türk Eczacıları Birliği 41.Dönem Merkez Heyeti 7.Başkanlar Danışma Kurulu’na katılım sağlandı. Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu ile Bölge Eczacı Odası Başkanları ve yöneticileri, saat 12.30’da T.C.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri ile, protokol süreci konusunda bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası 2019 SGK Protokolü son halini aldı.

- 14 Mayıs Eczacılık Bayramı Valilik Önünde Atatürk Heykeli’ne Çelenk Koyma Töreni düzenlenerek başladı. Kütahya İl Valisi Sayın Dr. Ömer TORAMAN ve Kütahya Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK' a ziyarette bulunuldu.

Programımız Prof. Dr. Tayfun UZBAY' ın 'Cehalet Bilimi' adlı söyleşisiyle devam etti.Bu keyifli söyleyişi için Prof. Dr. Tayfun UZBAY'a teşekkürlerimizi sunarız.

Geleneksel İftar yemeğimiz Gastro Keyf-Et Restaurant’ta gerçekleşti. Meslekte 25. yılını tamamlayan meslektaşımız Ecz. Ergun KÖKNAR' a 35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Başkanı Ecz.S. Cahit CEYLAN tarafından plaket takdim edildi.

-15 Mayıs tarihinde Simav, Gediz, Şaphane, Pazarlar ilçeleri eczacılarımızla Simav Başdeğirmen Tesisleri’nde Eczacı İftarı gerçekleştirildi.

-16 Mayıs tarihinde odamız toplantı salonunda Ecz. Fırat YAVUZ tarafından Sağlık Bakanlığı uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı ve Doç. Dr. Ayhan ALTINTAŞ tarafından Fitoterapi’ye Güncel Yaklaşım sunumları gerçekleştirildi. Kendilerine sunumları için teşekkürlerimizi sunarız.

- 17 Mayıs tarihinde Tavşanlı' da Domaniç, Hisarcık, Emet ve Tavşanlı ilçeleri eczacılarımız ve yakınlarıyla Eczacı İftarı gerçekleştirildi.

Etkinliklerimize katılımlarından dolayı eczacılarımıza teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu