Yönetim Kurulumuzca

16 Şubat 2019’da Burdur Eczacı Odası ev sahipliğinde düzenlenen Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu Toplantısı’na katılım sağlandı.

22-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Sheraton Ankara Otel'de, "Söz Gençlikte... Bugünün Gücüyle Yarını Kucaklıyoruz" teması ile gerçekleştirilen TEB GENÇLİK KOMİSYONU II. ULUSAL KONGRESİ’ne katılım sağlandı.

Yeniden Majistral Kütahya Günleri için laboratuvar ve eğitim salonu hazırlıkları tamamlandı. Eğitim ve Etkinlik Davetiyeleri hazırlanarak; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Vural KAVUNCU’ya, İl Sağlık Müdürü Sayın Uz. Dr. İsmail ZEHİR’e, SBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Doç.Dr. Orhan ÖZATİK’e, Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Sayın Uz. Dr. Ahmet ŞANLI’ya, Özel Kütahya Hastanesi Başhekimi Sayın Uz. Dr. Hilmi KOPUTAN’a ziyaretlerde bulunuldu ve ilgili uzman hekimlerimizin davetiyeleri teslim edildi. Bu ziyaretlerde hem oda faaliyetlerimiz, hem majistralin hastalarımız, eczacılarımız ve hekimlerimiz açısından önemi hem de ilimizin ve hastanelerimizin gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

14 Şubat 2019’da Türk Kızılayı Kütahya Şube Başkanlığı’na ziyarette bulunularak Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası’na destek olunması hakkında görüşüldü. Önce odamızda bir bilgilendirme sunumu, ardından yine odamızda düzenlenecek bir bağış etkinliği yapılması kararlaştırıldı.

Komisyonlarımızca

Eğitim Komisyonumuzca

5 Şubat 2019’da Odamız Eğitim Salonu’nda hem eczacılarımıza hem de teknisyenlerimize yönelik Bursa Ecza Koop İşbirliği ile Çapraz Satış Eğitimi gerçekleştirildi.

12 Şubat 2019’da Bursa Ecza Koop işbirliği ile Çapraz satış Eğitimi Gediz ilçemizde düzenlenerek ilk eğitime gelemeyen eczacılarımıza ve teknisyenlerimize de ulaşılması sağlandı.

02-03 Mart ve 16 Mart’ta düzenlenecek eğitimin son hazırlıkları yapıldı.

SUT Komisyonumuzca

Göz İğneleri Genel Ödeme Koşulları başlıklı çalışma hazırlanarak sitemiz üzerinden duyuruldu.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. 35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu