Yeniden Majistral Kütahya Günleri Eczacı Eğitimleri 2-3 Mart tarihlerinde oda binamızda büyük bir heyecan ve katılım oranıyla gerçekleştirildi. Açılışına Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY’in yanı sıra Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ziya ÖRMECİ, Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Halit Hezkıl USLU, Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. Kadir Serkan TEKİN, Burdur Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şükrü ŞENER, Kütahya İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. İsmail ZEHİR, Kütahya SBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Orhan ÖZATİK, Özel Kütahya Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hilmi KOPUTAN’ın katıldığı eğitimin ilk gününde eczacılarımız teorik eğitimde majistral ilaçla ilgili unutulmakta olan noktaları hatırlarken, eğitimin ikinci gününde oda binasında oluşturulan uygulama laboratuvarında önlüklerini giyip ellerine havan aldılar ve hoca gözetiminde ilaç hazırlamanın heyecanını yaşadılar.

Eğitimimize ilimizden ve ilimiz dışından ilgi gösteren, katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza ve oda yöneticilerimize, İl Sağlık Müdürü ve Hastane Başhekimlerimize, bizi ilk günden beri destekleyen TEB Başkanı Sayın Ecz. Erdoğan ÇOLAK’a, Ecz. Ahmet Nezihi PEKCAN’a, değerli hocalarımız Doç. Dr. Sinem Yaprak KARAVANA, Doç. Dr. Evren HOMAN GÖKÇE, Prof. Dr. Özgen ÖZER ve asistanlarına, Farmazi Akademi’ye, projemizin tanıtımında bize katkı veren Ecz. Hakan GENÇOSMANOĞLU’na ve Özlem hanıma, gerek hazırlık aşamasında gerekse eğitim günlerinde hem konuklarımızla hem eğitimin işleyişiyle ilgilenen Eğitim Komisyonu başkanımız Ecz. Sibel ZORLU’ya, Sosyal Aktivite Komisyonu başkanımız Ecz. A. Nilay AKARSLAN’a, SUT ve Resmi Kurumlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Ecz. Sezen MORALIOĞLU’na, Denetleme Kurulu Üyelerimiz Ecz. Duygu DEĞİRMEN KIRBOĞA, Ecz. Dilek DÖNMEZ ve Ecz. Mehmet DİNÇ’e ve oda personelimize huzurlarınızda teşekkür eder, mesleğimize değer katacak yeni eğitim ve etkinliklerde bir araya gelmek dileğiyle saygılarımızı sunarız.

Yeniden Majistral Kütahya Günleri Eczacı Eğitimleri Gerçekleşti