BASIN AÇIKLAMASI
Değerli Basın mensupları;
15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Ülkemiz yüzlerce insanımızın katledildiği, Gazi meclisimizin bombalandığı, milletimizin hür iradesine kasteden hain bir darbe girişimine maruz kalmıştır. Bu süreçte halkımız topyekün darbeye karşı durarak demokrasi yönünde canlarıyla bedel ödemiştir.

İnsanlarımızın siyasi görüş ayrımı olmaksızın canlarını ortaya koyarak vatanına sahip çıktığı bu ortamda İstabul Eczacı Odası yönetim kurulu tarafından bir meslek örgütü bilinci ile örtüşmeyen ,ülkemizdeki eczacıların görüşleri ile asla bağdaşmayan aksine eczacılık camiasını derinden yaralayan talihsiz ve maksadını AŞAN bir yazı kaleme alınmış olup odanın resmi web sayfasından yayınlamıştır. Sözkonusu YAZIDA İFADE EDİLENLER meslektaşlarımızın görüşlerini hiçbir şekilde yansıtmamakta olup Eczacı camiasında yoğun bir tepki ile karşılanmıştır.

Bu nedenle 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası YÖNETİM KURULUNUN görüşlerine katılmadığımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunar ilk günden de kurumsal olarak belirttiğimiz gibi bu hain darbe girişimi neticesinde hayatlarını kaybeden sivil asker polis tüm demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz

Ülkemizin normalleşmesi ve eskisinden de sağlıklı olabilmesi için üzerimize düşen görevin bilinci ile hareket edeceğimizi ve HAİN DARBELERE VE İHANET ÇETELERİNE KARŞI OLDUĞUMUZU İLAN ediyoruz.

EGEMENLİK KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

KÜTAHYA ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU

ANASAYFAYA GEÇMEK İÇİN TIKLAYINIZ